hreflang="uk-UA"

Безперебійна робота ритейлових мереж: стандартне рішення від VERNA

Забезпечення резервного електроживлення торгової точки включає в себе великий комплекс робіт: визначення переліку обладнання, живлення якого потрібно резервувати, розрахунок необхідної потужності, визначення гарантованого часу роботи та часу, необхідного для відновлення системи, підготовка схеми розміщення обладнання, монтаж електросистеми та системи кабельного сполучення (СКС), вибір та постачання обладнання.

Компанія VERNA має у своєму штаті фахівців, які вміють виконувати всі ці роботи на високому рівні та мають всі відповідні сертифікати та дозволи.

Замовник

У 2024 році постійний клієнт VERNA звернувся до нас з проханням розробити та впровадити стандартне рішення для безперебійної роботи мережі магазинів під час можливих відключень електроенергії. Наш замовник - мережа з 45 магазинів, кожна торговельна точка якої включає один магазин та один склад.

Перелік обладнання, необхідного для роботи кожної торгової точки

Фахівці VERNA спільно з ІТ-фахівцями клієнта визначили обладнання, необхідне для роботи торгових точок, та пікову потужність кожного з приладів. ІТ-обладнання: ноутбук і роутер; спеціалізоване банківське обладнання: фіскальний реєстратор, термопринтер і сканер штрих-кодів; обладнання для системи відеонагляду: ІР камери, неттоп, комутатор і маршрутизатор.

Банківське та спеціалізоване обладнання

• Фіскальний реєстратор Марія 304Т2 1 шт.

• Термопринтер етикеток Xprinter XP-420B 1 шт.

• Сканер штрихкодів Honeywell Xenon 1900 1 шт.

Обладнання для відеонагляду

• IP камера Hikvision DS-2CD2143G0-IS (2.8 мм) 2 шт.

• Неттоп Gigabyte BRIX — GB-BACE-3160

• Комутатор Dahua DH-PFS3006-4ET-60 1 шт.

• Маршрутизатор MikroTik hAP lite(RB941-2nD) (RB941-2ND) 1 шт.

ІТ-обладнання

• Роутер TP-LINK Archer AXE75 1 шт.

• Ноутбук HP Laptop 17-cp0035ua (4A7P3EA) 2 шт.

Вимоги клієнта щодо навантаження та часу роботи

Ми визначили необхідне пікове навантаження для кожної торгової точки. Для магазину - 200 Вт, а для складу - 100 Вт. Клієнт вказав, що необхідний час гарантованої роботи для торгової точки без електроенергії - 5 годин для магазину та 10 годин для складу.

Запропонована модель зарядної станції

Деталі проєкту та переваги рішення

Компанія VERNA розробила ефективне та ергономічне рішення для забезпечення безперебійної роботи магазинів та складів на всіх 45 локаціях. Враховуючи специфіку роботи роздрібної мережі, було підібрано необхідну зарядну станцію, яка забезпечить стабільне функціонування всіх процесів під час тривалого відключення електроенергії.

Завдяки зарядній станції Bluetti AC180P (1800Вт / 1440Вт/год), всі торгові точки та склади зможуть функціонувати без перебоїв. Запропонована модель забезпечує необхідний час роботи обладнання - 5 годин для магазину та 10 годин для складу у разі відключення електроенергії, що гарантує безперервність бізнес-процесів.

Це рішення дозволяє ефективно керувати енергоспоживанням та мінімізувати ризики, пов'язані з раптовими відключеннями електрики, що є критично важливим для успішного ведення бізнесу в сучасних умовах.

Реєстрація

Зв'яжіться з нами, щоб отримати більше інформації про наші рішення та проєкти

Залишити заявку
Дякуємо! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Дякуємо! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Дякуємо! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Отримати консультацію
Отримати консультацію
Отримати консультацію
Отримати консультацію
Отримати консультацію
Отримати консультацію