hreflang="uk-UA"

VERNA прийняла участь у конференції Tenant Mix Conference "Як змінюються українські ТРЦ під час війни?"

11 квітня 2024

Під час заходу, що відбувся в рамках сьомої щорічної конференції Malls Club, були обговорені трансформації, які відбулися в ТРЦ протягом останніх двох років, у контексті війни та постійних змін у ринкових умовах.

Учасники заходу, серед яких керівники провідних ТРЦ та роздрібних компаній, зосередилися на розгляді способів збереження привабливості та інтересу до об'єктів для відвідувачів в умовах війни.

На конференції керівники ТРЦ  та фахівці галузі представили аналітичні доповіді та дискусії. Формат заходу передбачав можливість відкритого обговорення, що дозволило орендарям ставити питання та обмінюватися думками з експертами та колегами з галузі.

Експертами заходу виступали провідні галузеві аналітики та керівники найкращих ТРЦ України, які надали цінний інсайт щодо того, як адаптувати бізнес до складних умов і зберегти успішність у роздрібній торгівлі під час воєнних дій та нестабільності на ринку.

VERNA має багаторічний досвід роботи з провідними рітейловими мережами та спеціалізуюється на інфраструктурних ІТ-проєктах, впровадженні відеоаналітики та підтримці ІТ-обладнання й систем рітейлерів. Наші інноваційні проєкти, засновані на відеоаналітиці, сприяють покращенню систем безпеки та аналізу споживчої поведінки клієнтів у роздрібній торгівлі.

Київ - 2024

Реєстрація

Зв'яжіться з нами, щоб отримати більше інформації про наші рішення та проєкти

Залишити заявку